به گزارش راهبرد معاصر؛ وی با اشاره به جذب یکهزار و ۷۸۵ حامی در استان ادامه داد: در این ایام خیران و حامیان زیادی اقدام به حمایت ایتام نمودند و شمار بسیاری از ایتام و فرزندان محسنین تحت پوشش قرار گرفتند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان بیان کرد: به مناسبت اربعین حسینی نیز ۱۴۰ نفر از مددجویان تحت پوشش به سفر معنوی عتبات عالیات اعزام شدند که تلاش شد در این مدت با استفاده از ظرفیت خیران کمکهای مختلفی به مددجویان صورت گیرد.
شیخپور اظهار داشت: سالجاری یک هزار و ۵۰۰ وام قرضالحسنه به ارزش ۴۷۰ میلیارد ریال در سرفصلهای مختلف ایجاد اشتغال با اولویت زنان سرپرست خانواده، پرداخت تسهیلات درمانی و هزینههای تحصیلی اعطا شده است.
سید فرهاد ناصرینیا با بیان اینکه مشاغل خانگی یکی از راههای کسب در آمد در خانواده است، اظهار کرد: امروزه مشاغل خانگی در تمام کشورهای جهان نهادینه شده و طرفداران زیادی دارد و موجب توسعه پایدار و کاهش فقر و محرومیت میشود.
وی افزود: متقاضی وام مشاغل خانگی میتواند یکی از رشتههای مشاغل خانگی در حوزه صنایع دستی، فرش دستباف، امور تولیدات دامی، شیلات، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، عشایری، امور تولیدات گیاهی، تولیدی (صنعت-خدمات) و فعالیتهای فرهنگی و هنری را انتخاب کند و این رستهای شغلی در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قسمت مشاغل خانگی دیده میشود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به استقبال مردم از تسهیلات مشاغل خانگی در استان، گفت: با پیگیریهای صورت گرفته امسال بیش از ۱۶۴ میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه اختصاص یافت که ۱۳ میلیارد تومان از این اعتبارات سهم بسیج سازندگی و ۳۰ درصد از آن به مددجویان کمیته امداد اختصاص داده شده است.
ناصرینیا یاد آور شد: از سال ۱۴۰۲ تاکنون حدود ۱۴ هزار و ۹۵۴ نفر در سامانه مشاغل خانگی در لرستان ثبت نام کردهاند که تاکنون بیش از ۱۲ هزار مجوز فعالیت در این مشاغل صادر شده است.
وی بیان کرد: از این تعداد مجوزها صادره در استان لرستان ۷ هزار و ۹۷۵ به صورت مستقل و ۴ هزار ۵۵۷ مجوز به صورت پشتیبان بوده که بیش از ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به تعداد یک هزار ۱۵۷ طرح مستقل و پشیبان مشاغل خانگی پرداخت شده است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان اظهار کرد: در چهار ماهه نخست امسال و با هماهنگی دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل در لرستان بیش از ۸۰۰ طرح مستقل و پشتیبان در حوزه مشاغل خانگی به بانکها معرفی شدهاند که فرایند پرداخت این تسهیلات به افراد متقاضی در حال انجام است.
ناصری نیا با اشاره به ابلاغ اعتبارات سال جاری حوزه مشاغل خانگی به استانها اظهار کرد: متقاضیان استفاده از تسهیلات مشاغل خانگی باید در سامانه https://smkh.mcls.gov.ir/ نام نویسی کنند و بانکهای توسعه تعاون، رفاه کارگران، پست بانک، ملی، صادرات، تجارت، ملت و مهر ایران در پرداخت این تسهیلات همکاری میکنند.
رئیس کمیته امداد از افزایش سقف تسهیلات قرضالحسنه کمیته امداد خبر داد و گفت: پیش از این تسهیلات تا سقف ۵۰ میلیون تومان پرداخت میشد که با پیگیریهای انجام شده، بانک مرکزی سقف این وام را تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان مجوز داده است.
سیدمرتضی بختیاری در چهارمین همایش ملی قرض نیکو، با اشاره به برکات قرضالحسنه در نظام اقتصادی کشور، گفت: صندوق قرضالحسنه امداد ولایت از سال ۹۶ شروع به کار کرد و تاکنون ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار فقره وام به نیازمندان ارائه شده است.
وی افزود: برای ارائه این میزان وام ۲۵ هزار میلیارد تومان منابع هزینه شده است.
رئیس کمیته امداد با اشاره به خوشحسابی مددجویان کمیته امداد در بازپرداخت تسهیلات، خاطرنشان کرد: معوقات تسهیلات مددجویان در مقایسه با دیگر بانکها بسیار پایین و کمتر از یک درصد است.
وی اظهار کرد: اگر خیران منابع خود را به سمت قرضالحسنه سوق دهند، میتوانیم تعداد وامگیرندگان قرضالحسنه را به بیش لز پنج میلیون نفر برسانیم.
بختیاری با بیان اینکه بیشتر وامگیرندگان صندوق قرضالحسنه امداد ولایت از دهکهای یک تا سه هستند، ادامه داد: تقاضای ما از خیران این است که سرمایه خود را به صورت قرض ماندگار در صندوق امداد ولایت بگذارند با این شرط که این منابع منحصرا به قرضالحسنه اختصاص خواهد یافت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، وی اضافه کرد: وامهای پرداختی با اولویت کارگشایی نیازمندان، سپس در حوزه اشتغال، مسکن و موضوعات فرهنگی پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه قرضالحسنه آنگونه که باید در کشور مورد توجه قرار نگرفته است، تصریح کرد: انتظار ما از دولت وفاق ملی، مجلس و بانک مرکزی این است که دست ما را بگیرند. / روزنو